Cool-Kids_Pige-WEB

Behandlingsområder

Cool Kids

Det australsk udviklede Cool Kids program er et veldokumenteret, familiebaseret kursus program målrettet børn med angst og bekymring. Det kan være udfordringer som at have svært ved at sove alene, bekymre sig om ulykker og sygdom, tjekke lyskontakter eller dørlåse, og det kan handle om utryghed ved at være være i institutionen eller hos venner.

På et Cool Kids kursus lærer børn og forældre sammen at håndtere angsten. Gennem både teori, refleksion og øvelser støttes familierne til langsomt, men sikkert, at navigere mindre bekymret og mere frit i hverdagen.
Som det ses, er det vigtigt at mindst én forældre deltager aktivt i forløbet og lærer de samme metoder og strategier som barnet, for bedre at kunne støtte og coache barnet i hverdagen.

Et vigtigt omdrejningspunkt i kurset er, at børnene Cool Kids gruppen møder jævnaldrende med lignende udfordringer og forældrene får mulighed for indbyrdes at udveksle erfaring.

Læs mere om angst hos børn her.

01
Forløb

Kurset omfatter i alt 10 sessioner af 2 timers varighed.

De første 5 sessioner, hvor grundlæggende metoder og strategier introduceres, mødes gruppen en gang om ugen herefter er der 14 dage mellem hver session.

Ved hver session veksles der mellem undervisning og opgaver i henholdsvis børnegruppen, forældregruppen og i den samlede gruppe.

02
Praktiske informationer

Undervisere og konsulenter
Undervisningen varetages af Mindworks psykologer.

Sted
Vi tilbyder Cool Kids- og Chilled-programmet i København og Ringsted.

Priser
Visitationssamtale (ca. 45 minutter).
Pris: 800 kr.

Gruppeforløb – 10 gange á 2 timer (20 timer).
Pris: 5.100 kr.

Individuel forløb – 8 gange á 1,5 time (12 timer)
Pris: 8.500 kr.

Prisen er inkl. arbejdshæfte for både barn og forældre. Hvis I vælger at deltage i forløbet, er visitationssamtalen gratis.

 

03
Tilmeldingbetingelserne (PDF)
Jeg har læst*

*Skal udfyldes.