Konstruktiv Ledighed

af Dr. Robert Leahy

199,- kr

At miste sit job er hårdt. Du kan opleve både at føle dig angst, hjælpeløs og alene. Men der en måde, hvorpå du kan lære at håndtere de følelsesmæssige udsving, forblive stærk og vende din ledighedsperiode til en konstruktiv tid!

I Konstruktiv Ledighed giver den verdensberømte psykolog og forfatter Dr. Robert L. Leahy, i et enkelt og let forståeligt sprog, en grundig indføring i psykologiske værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med at håndtere din ledighedsperiode bedre, samt masser af enkle selvhjælpsstrategier, der kan bruges med det samme. Hans teknikker tager udgangspunkt i både kognitiv adfærdsterapi (CBT) og praktiske tilgange som mindfulness. Målet er, at hjælpe dig med at øge dit selvværd og selvtillid, mindske din bekymring og følelse af hjælpeløshed samt at udvikle modstandskraft og styrke.

Én af Dr. Leahys centrale pointer er, at hvis du bruger tiden mellem jobs til at tillære dig ovenstående færdigheder, så er du også bedre rustet til at håndtere livet mere hensigtsmæssigt – uanset hvilke udfordringer det bringer – når du igen er i job. På den måde kan perioden vise sig at være en langsigtet investering – og netop konstruktiv ledighed.

Bogens kombination af et solidt videnskabeligt fundament, letlæst sprog og konkrete strategier gør, at Konstruktiv Ledighed både kan anvendes af mennesker, der har mistet deres job, vejledere i A-kasser og på jobcentre, for HR medarbejdere i virksomheder, som arbejds- eller øvelsesbog for terapeut og klient i et behandlingsforløb eller til bekymrede pårørende, der har brug for råd og vejledning.

199,- kr

Dr. Robert Leahy er en af de førende psykologer inden for kognitiv adfærdsterapi. Han studeret under Dr. Aaron Beck, der udviklede den kognitive terapi i 1960’erne. Dr. Leahy har skrevet adskillige fagbøger og selvhjælpsbøger og han har modtaget flere priser for sit betydningsfulde arbejde indenfor og bidrag til feltet.