Metoder i hverdagen 1

af Henrik Tingleff

200,- kr

Bogen giver i et enkelt og let forståeligt sprog indblik i den kognitive terapis mange konkrete metoder til at evaluere tanker og mindske ubehag. Alle metoder er rigt eksemplificeret med konkrete cases taget ud af den helt almindelige danskers hverdag.

Bogen giver en kort indføring i teorien bag den videnskabeligt dokumenterede kognitive terapi samt et indblik i, hvad kognitiv terapi er og ikke er. Der beskrives og demonstreres metoder, som både den stressede forretningsmand, den bekymrede mor, den nervøse studerende og personen med depressions-, selvværds- eller angstproblematikker kan anvende i deres udviklingsprocesser.

Målet med “Kognitiv Terapi – Metoder i hverdagen 1” er at kunne give den stigende mængde af mennesker med interesse for kognitiv terapi en let tilgang til at kunne tilegne sig viden om emnet. Ligeledes er bogen et fortrinligt værktøj for klienter både under og efter terapien, idet bogen giver mulighed for at kunne repetere konkrete metoder samt læse om og lære at anvende værktøjer, som ikke har været i brug sammen med psykologen.

“Kognitiv Terapi – metoder i hverdagen 1” henvender sig således til alle, der ønsker brugbar og praksisorienteret viden om kognitiv terapi og kognitive metoder: Psykologistuderende, rådgivningspersonale, terapeuter – og ikke mindst personer, der uanset baggrund og hverdag ønsker at udvikle sig.

 

200,- kr

Psykolog Henrik Tingleff er partner og faglig direktør i Mindwork. Henrik Tingleff er kendt som en dygtig formidler, der ubesværet og med stor gennemslagskraft gør kompliceret og fagspecifik viden let tilgængelig – hvad end målgruppen er psykologer, fagprofessionelle eller erhvervsfolk.