Mindwork Psykologis Center

Psykologklinikken Mindwork

Kurser

“Alt forandring starter med en følelse”

Mindwork udbyder kurser for professionelle indenfor det psykologiske felt. Vi har stor erfaring i at planlægge og gennemføre kortere og længere undervisnings- og uddannelsesforløb tilpasset alle faggrupper, der arbejder med sundhed og trivsel.

Mindwork har erfarne og kompetente formidlere blandt vores faste personale og vi har fast samarbejder med en stor gruppe af både nationale og internationale undervisere. Vores kursusforløb bliver hvert enkelt planlagt og ledet af underviserteams, som er specifikt udvalgt til de enkelte kurser.

Vi ønsker til enhver tid at levere undervisning der giver en faglig opkvalificering og oplevelse ud over det sædvanlige.

De fleste kurser lever op til kriterierne for specialistgodkendelse hos Dansk Psykolog Forening.

 

Kurser

Emotional Availability Scales (EAS) træning og certificering

I samarbejde med Dr. Zeynep Biringen og Dr. Saara Salo udbyder Mindwork for første gang i Danmark dette 3-dages certificeringskursus i EAS.

Kurser

Parent Development Interview og kodning af Refleksiv Funktion (PDI-RF)

I samarbejde med psykolog Michelle Sleed fra Anna Freud Centeret udbyder Mindwork dette 3-dages kursus med mulighed for certificering.

Kurser

5-dages Kognitiv adfærdsterapi

5-dages kursus med introduktion til grundlæggende kognitive teknikker, færdighedstræning og gennemgang af kognitiv behandling af angst og depression.

Kurser

Andre kursusmuligheder

Faglighed og formidling i højsædet. Mindwork afholder kurser med fokus på opkvalificering, sundhed og trivsel.

Uddannelser

Uddannelser

Mindworks uddannelser er længere fagligt brede forløb til. Både psykologers og andre professionelles specialisering og videreuddannelse.