Mindwork-Logo_Blå

Psykologklinikken Mindwork

Om os

Velkommen. Bogstaveligt talt.

Mindwork kan selvfølgelig beskrives i tal og andre faktuelle størrelser.
Men i bund og grund handler det om mennesker. Om at bruge psykologiske metoder til at hjælpe mennesker med at få mere ud af livet. Både privat og professionelt.
Det er det, vi beskæftiger os med. Fra den enkelte privatperson til virksomheder med flere tusinde ansatte. Fra en kommunal projektopgave til videreuddannelse af psykologer.

Den, der står stille, glider tilbage.

Mindwork er en forskningsbaseret virksomhed. Vores fag er i en konstant udvikling, der fører til nye erkendelser, nye metoder og nye indsigter. Vi ser det som vores faglige ansvar at bidrage til denne udvikling – og udveksling. Det er derfor, vi både arbejder med uddannelse af psykologer, ledere, og social- og sundhedspersonale. Og det er derfor, vi udvikler projekter, udgiver bøger og tilbyder faglig opkvalificering.

Hvad er meningen?

Psykologiske metoder kan bruges til meget. Forandring, udvikling, lindring, indsigt og balance.
Men formålet med vores indsats skal altid være defineret. Vi skal vide, hvad vi arbejder med og hvorfor.

 

Om os

Ledige stillinger

Om os

Medarbejdere

Mindwork har et stærkt hold af kompetente og engagerede medarbejder, der sætter mennesket i centrum og faglighed i højsædet.

Om os

Nyheder

Her kan du læse om vores nye tilbud og aktiviteter til både private og professionelle.

Om os

Links til artikler

Få nærmere indblik i vores arbejdsområder.

Kommuner

Kommuner

Kommune betyder som bekendt fælles. Vi arbejder i fællesskab med kommuner for at hjælpe, støtte og styrke den enkelte borger - børn som voksne.

Klinik

Klinik

Mindworks klinik tilbyder evidensbaseret psykologisk behandling. Vi hjælper mennesker med at få mere ud af livet både privat og professionelt.

Kurser

Kurser

Mindworks kurser er kortere temaspecifikke moduler og workshops. Vi har kurser for alle professionelle, der arbejder med sundhed og trivsel.

Uddannelser

Uddannelser

Mindworks uddannelser er længere fagligt brede forløb til. Både psykologers og andre professionelles specialisering og videreuddannelse.