Ludomani

Ludomaniklinikken

Ludomani

Ludomani er det daglige udtryk for ”spilafhængighed”. Et sted mellem 0,5 og 1 % af danskerne anslås at lide af ludomani, og ludomani er således ikke er den mest udbredte lidelse, men den har ofte meget store konsekvenser for både spilleren selv og dennes pårørende.

En ludoman vil ofte bruge mere tid og flere penge på spil, end han eller hun egentlig havde planlagt. Han eller hun vil oftere og oftere tilsidesætte andre interesser, herunder også forpligtelser i forhold til arbejde, uddannelse og familie. Og spillere med høj grad af ludomani vil lyve om hvor de er og hvad de laver og måske endda forsøge at skaffe penge til spil på uhensigtsmæssig eller ulovlig vis.

Mange ludomaner har derfor stor gæld, mange oplever at deres spilleadfærd giver problemer for familien og i parforholdet, og mange er plaget af nedtrykthed, skyld og skam som en konsekvens af deres ludomani.

Ludomaniklinikken

Gratis ludomanibehandling

På Ludomaniklinikken tilbyder vi gratis ludomanibehandling, der har effekt for op til 88% af de, som gennemfører behandlingen.

Ludomaniklinikken

“Fri for Ludomani”

”Fri for Ludomani” giver i et enkelt og let forståeligt sprog en grundig indføring i de værktøjer og metoder, der er virksomme og ...