Stribes

Psykologklinikken Mindwork

Psykologbehandling

”At være forstående er ikke det samme som at forstå”

På ganske få år er andelen af danskere, der på et tidspunkt i deres liv får hjælp fra en psykolog, steget fra ca. 10% til ca. 40%. Behov, ønsker og udfordringer hos de mennesker, der opsøger psykologhjælp, er ændret markant. Det samme er kravene til psykologen.

Hos Mindwork ønsker vi den udvikling velkommen. Vi har både psykologer, der arbejder med psykiske lidelser og psykologer, der hjælper med livsstilsændringer, arbejdsrelaterede udfordringer og problemer i parforhold eller i familien.
Vi arbejder kort sagt med hele det psykologiske område fra angst, stress og depression til selvværdsproblematikker. Fra sorg og kriser til prioritering og store livsbeslutninger.
Og fra afhængighed til ændring af livsstil.

Ofte kan man ikke umiddelbart genkende sig selv i én enkelt afgrænset kategori. Så kontakt os gerne med et par ord om dine aktuelle udfordringer, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Psykologbehandling

Bøger

Det handler om at gøre kompliceret og fagspecifik viden let tilgængelig. Vi skriver bøger, der er til at forstå for både fag- og lægfolk.

Psykologbehandling

Behandlingsområder

Mindwork er specialiceret i kognitiv terapi og compassion fokuseret terapi. Vi arbejder blandt andet med angst, stress, depression og kriser.

Psykologbehandling

Her finder du os

Psykologklinikken Mindwork har lokaler i både København og Ringsted.

Psykologbehandling

Kognitiv Terapi

Kognitiv terapi er den psykoterapeutiske metode, der gennem de seneste 50-60 år har vist de bedst dokumenterede effekter.

Psykologbehandling

Compassion Fokuseret Terapi

CFT er en forholdsvis ny psykologisk retning, der bl.a. har vist sig effektiv i psykologisk behandling af angst, depression, afhængighed, PTSD m.fl.

Psykologbehandling

Priser

Her kan læse om klinikkens priser og dine tilskudsmuligheder.