Mindwork

Kommuner

Kurser og supervision

“Tænk anderledes. Men lad det ikke blive ved tanken.”

Psykologklinikken Mindwork arbejder tæt sammen med Mindwork, der gennem mange år arbejdet med uddannelse og opkvalificering af professionelle indenfor social- og sundhedsområdet. Mindwork tilbyder kurser og uddannelsesforløb samt ledercoaching.

Kurser
Mindwork udbyder en række kurser om forskellige psykiske lidelser, kognitive metoder og samtaletræning. Arbejdet med mennsker, der er udsatte og ramt af alvorlig lidelse, kan i perioder være hårdt for den professionelle, vi har derfor udviklet kurser om stresshåndtering og egenomsorg i arbejdet med udsatte mennesker.
Kendetegnet for vores kurser til fagprofessionelle er, at de altid tilpasses specifikt indhold, fokus og form den konkrete målgruppe. Fælles for alle udgaver af kurserne er en høj vægtning af deltagerinddragelse, praksisrelevans og træning af specifikke færdigheder.

Uddannelsesforløb
Mindwork samarbejder med nogle af verdens førende eksperter indenfor uddannelse og træning i kognitive metoder. Vi udbyder uddannelsesforløb i kognitiv terapi og coaching og har gode erfaringer med tilrettelæggelse af interne uddannelsesforløb til organisationer.

Supervision
Vi ved fra vores eget fag, at supervison har stor betydning for arbejdet og bidrager væsentligt til læring og udvikling på alle stadier af arbejdslivet. Vi tilbyder både konkret sagssupervison og supervision i forbindelse med metodetræning i forlængelse af vores kurser eller uddannelsesforløb. Vi har gennem mange år superviseret socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker og psykologer.

 

Kurser og supervision

Mindful Compassion for professionelle

Mindwork tilbyder nu Mindful Compassion udviklingsgrupper for professionelle indenfor det socialfaglige område.

Andre kursusmuligheder

Personlighedstræk og kommunikation

”For at behandle alle ens, må man behandle dem forskelligt…” Men hvordan gør man lige det?

Andre kursusmuligheder

Kognitiv Coaching

Hvorfor bruge terapeutiske teknikker i coaching? Hvordan coacher man på et kognitivt grundlag?

Andre kursusmuligheder

Konstruktiv ledighed

Hvad skal man tage sig til, når man er ledig? Hvad skal man råde den ledige til?

Andre kursusmuligheder

De hyppigste diagnoser

Det anslås, at ca. 350.000 danskere lider af angst. Ca. 200.000 anslås at lide af depression - her kan du som professionel få et hurtigt overblik.