Priser 2_1800x1201

Psykologbehandling

Priser

Terapi i København:

Konsultation v. autoriseret psykolog: 1.300 kr. pr. session.

Terapi i Ringsted:

Konsultation v. autoriseret psykolog: 1.100 kr. pr. session.

Alle individuelle sessioner varer 50 minutter.

Der tilbydes rabat til studerende og ledige, hvor taksten er 1.000 kr. pr. session. Dette gælder både i København og Ringsted. 


Lægehenvisning:
Du kan ikke få tilskud med din lægehenvisning hos os, da vi ikke har overenskomst med regionerne (ydernummer).


Sygeforskringen “danmark”:
Hvis du er medlem af “danmark” kan du hos vores autoriserede psykologer få et tilskud på 300 kr. (priser 2023) – gælder både gruppe 1, 2 og 5. For medlemmer mellem 16 og 25 år er tilskuddet på 450 kr. pr. session. Disse tilskud er gældende for psykologhjælp, der er omfattet af henvisningsårsag 1-11.

Læs mere om de 11 henvisningsårsager på sygeforsikringen.dk

Du kan også få tilskud til psykologhjælp udenfor de 11 henvisningsårsager, hvis du er under 26 år. Her vil du som medlem få et tilskud på 300 kr. pr. session.

Giv din psykolog besked om dit medlemskab, hvis du ønsker at få dine konsultationer indberettet til “danmark”.

Læs mere om andre former for tilskud nedenfor.

01
Andre tilskud til psykologbehandling

Sundhedsforsikringer: 
Mange private arbejdspladser tilbyder deres ansatte sundhedsforsikringer, der helt eller delvist dækker dine udgifter til psykologhjælp. Du kan i nogle tilfælde også være dækket af din ægtefælles eller samlevers sundhedsforsikring. Hvis du har en sundhedforsikring kan du kontakte dit forsikringsselskab direkte – det behøver ikke gå igennem din arbejdsplads. Du er også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde ud af, hvordan din forsikring dækker.

Pensionsselskaber og private forsikringer:
Nogle pensionskasser giver tilskud til psykologhjælp, hvis din aktuelle psykiske tilstand påvirker din arbejdsevne f.eks. i forbindelse med stress.
Nogle forsikringsselskaber tilbyder krisehjælp eller hjælp i forbindelse med skilsmisse som en del af familie/indbosforsikringen.
Det er derfor en god ide at undersøge mulighederne hos både pensionskasser og forsikringsselskaber, hvis du har brug for psykologhjælp.

Fagforeninger:
Hvis du er medlem af en fagforening, kan du undersøge, om de giver tilskud til psykologsamtaler i forbindelse med arbejdsrelaterede problemstillinger f.eks. stress, mobning, kriser m.m.

Jobcentre:
Hvis du er ledig, har dit Jobcenter i visse tilfælde mulighed for at bevillige samtaler eller gruppeforløb under Lov om Aktiv Beskæftigelse. Kontakt din sagsbehandler eller jobkonsulent og hør om mulighederne for dig.