Mindwork - kognitiv terapi

Psykologbehandling

Behandling – Unge og voksne

“Tænk anderledes. Men lad det ikke blive ved tanken.”

Vi arbejder med de psykologiske problematikker og udfordringer, som mange rammes af i det moderne samfund. Fra angst, stress og depression til selvværdsproblematikker. Fra sorg og kriser til prioritering og store livsbeslutninger. Og fra afhængighed til ændring af livsstil.

Ofte kan man ikke umiddelbart genkende sig selv i én enkelt afgrænset kategori. Så kontakt os gerne med et par ord om din aktuelle situation, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe. Vi ved, at en tidlig indsats tæller. Jo før behandlingen kommer i gang, desto nemmere er det at begrænse problemerne, og desto hurtigere opnås bedring og trivsel. Hos Psykologklinikken Mindwork bestræber vi os derfor altid på at tilbyde en tid til behandling hos én af vores psykologer inden for 10 hverdage.

Du kan læse mere om de enkelte behandlingsområder nedenfor.

Behandling – Unge og voksne

Søvnløshed (insomni)

Ca. halvdelen af alle voksne har oplevet søvnproblemer, og flere end 1 ud af 10 har oplevet søvnløshed i mere end 6 måneder.

Behandling – Unge og voksne

Angst

Angst er en af de mest udbredte psykiske lidelser og rammer både børn, unge og voksne. Den rette behandling vil hjælpe dig med at få mere ud af livet.

Behandling – Unge og voksne

Stress

Stress koster årligt samfundet omkring 40 milliarder kroner i sygefravær. Hver fjerde dansker er stresset. Hver femte føler dårligere livskvalitet.

Behandling – Unge og voksne

Depression

Ca. 250.00 danskere – eller 5 % af befolkningen – lider af moderat til svær depression. Kognitiv terapi har veldokumenteret behandlingseffekt.

Behandling – Unge og voksne

Sorg og krise

De fleste mennesker vil i løbet af livet opleve tab eller blive ramt af betydningsfulde livsbegivenheder, der kan medføre krisereaktioner.

Behandling – Unge og voksne

PTSD

Hvem rammes af PTSD (Post Traumatisk Stress Syndrom), og hvilke reaktioner vil man kunne opleve?

Behandling – Unge og voksne

Afhængighed

Det moderne menneske udsættes for mange fristelser – og mange mulige moderne afhængigheder.

Behandling – Unge og voksne

Selvværd

Mennesker med lavt selvværd har en negativ vurdering af deres eget værd som menneske - det kan have stor indflydelse på på det levede liv.