taylor-wilcox-4nKOEAQaTgA-unsplash (1)

Skolevægring

Til forældre

Det kan være vanskeligt som forældre at vide, om man skal ”tvinge” sit barn i skole, eller hvor meget man skal presse barnet eller den unge. Det er derfor helt normalt, at der kan opstå mange frustrationer og bekymringer i relation til at have et barn, der ikke trives i skolen. Som forældre kan komme i daglige konflikter og dilemmaer og blive bekymret for, om barnet pjækker eller om man som forælder gør noget helt forkert. Det er en meget vanskelig situation at stå i.

Dette og meget andet kan du få støtte, viden og rådgivning om i et forløb hos Christa Koll Thystrup ved Psykologklinikken Mindwork. Udover konkret terapeutisk behandling af de vanskeligheder dit barn oplever i forbindelse med skolen, vil du som forælder også modtage viden, rådgivning og sparring omkring hvordan dagligdagsudfordringer håndteres bedst muligt.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på telefon 20751616 eller på mail info@mindwork.dk. Her kan du booke en indledende samtale, så du og dit barn kan møde Christa og I sammen kan skitsere rammerne for et skræddersyet forløb, som tilrettelægges efter dit barns og familiens specifikke udfordringer, behov og målsætninger. På den måde vil vi på bedst mulig vis søge at hjælpe dit barn tilbage til skolen indenfor de rammer, der er realistiske og relevante for netop ham eller hende.